Organitza’m animació de festes infantils a Mallorca a domicili per aniversaris, festes per infants, comunions amb els més divertits i dinàmics pallassos, mags, animadors infantils. Tenim una gran oferta d’activitats d’animacions que farà que la teva festa sigui entranyable y molt divertida.

Oferim un servei d’animacions infantils per tota la Illa de Mallorca: Palma, Inca, Felanitx; Manacor, Andratx……; anem al domicili, local o sales socials i/o de festes, restaurants, parcs, cafeteries, etc. Ens adapta’m a l’espai que hi hagi disponible.

Animacions infantils a Mallorca

Les animacions infantils més destacable a Palma de Mallorca són:

Animació bàsica: es perfecta per totes les edats, s’adapta molt bé:Animació de festes infantils a Mallorca

 • Una presentació de rialles i bromes per rompre amb el gel.
 • Varietat de jocs amb música, balls, cançons….
 • Pinta cara del personatge que els infants elegeixin.
 • Figures amb globus per a tots.

Animacions amb cantajuegos: en la que donam la benvinguda de forma divertida, fem varietat de cançons amb la participació de tots els convidats de la festa, a més de maquillatge de cara i figures amb globus.

Animació amb màgia: tenim més opcions amb mags a Palma de Mallorca per festes infantils, aquesta és la més completa i divertida. Fem animacions infantil a Mallorca a domicili.

 • Ens presentem de forma divertida.
 • Fem jocs cooperatius, per equips, balls, cançons, música….
 • Màgia infantil molt participatiu, amb humor i fantàstics trucs
 • Pinta cara de diferents personatges.
 • Figures amb globus.

Animacions amb conta contes: realitzem l’animació bàsica (presentació divertida, jocs, pinta cara y figures amb globus) a més afegim un conta contes interactiu i amb molt humor.

Animació amb titelles: està composta per:Animacions infantils a Mallorca

 • Benvinguda de l’activitat i del protagonista de la festa.
 • Jocs interactiu amb ball, cançons, música….
 • Maquillatge de cara.
 • Teatre amb titelles amb humor i participació del públic.
 • Figures amb globus.

Animació científica: benvinguda divertida, jocs variats y molt participatius, música,balls, maquillatge de cara y figures amb globus. A més s’inclouen experiments científics impressionants.

Mini-disco: comencem de forma divertida fent una gran presentació, seguim amb diferents coreografies de tot tipus de música actual. Desprès hi ha jocs i més música. Podem acabar amb maquillatge de cara o màgia.

Animació amb màgia professional: a les comunions funciona molt bé, fem:

 • Una benvinguda, explicant l’activitat amb gran humor.
 • 45 minuts de jocs tipus: gimcana, jocs de pistes…
 • 30 minuts de màgia professional amb diferents trucs sorprenents.

Show de màgia professional: amb una durada de 50 minuts a 1 hora. Un sorprenents mag realitzarà trucs de màgia d’escena amb el seu toc humorístic i cercant la interacció amb el públic.

Festes temàtiques: a les quals, s’adapten tots els continguts al personatge elegit. Pirates, princeses, macs, pallassos, nadal, Halloween, Carnaval

Espectacles: amb el show de pallassos, macs, titelles, contes, mini-disco, passarel·les, malabars, etc.

Tallers: amb materials reciclats, de manualitats, bombolles de sabó, figures amb globus, tatuatges, maquillatge de cara…..

Altres activitats: gimcanes, karaoke, zumba infantil, animacions per adults, extres per la seva festa amb possibilitat d’alquilar inflables, decoracions, catering, equips de so, animadors, macs i pallassos per comunions a Mallorca. Animació de festes infantils a Mallorca

Si vols ampliar informació, posis en contacte amb nosaltres quan necessiti i sense compromís. Vegi els nostres preus assequibles.

Els nostres festes

Els nostres festes d’animació infantil a Palma de Mallorca les classifiquem de la següent forma:

 • Animacions infantils per duració i tipus d’esdevenimentAnimació de festes infantils
 • Animacions infantils segons l’edat
 • Animacions infantils per continguts (figures amb globus, maquillatge de cara, titelles, música, màgia…)
 • Animacions infantils depenent de la temàtica (halloween, princeses, mags, contes, Nadal amb visita del pare Noel i els Reis Mags a Mallorca)
 • Animacions infantils segons el personatge o disfressa (princesa, mag, pallasso…)

Tenim un gran equips d’animadors infantils professionals i experimentats en el sector de les animacions infantils en tota Mallorca; oferim formació continuada, innivació en les activitats d’animació de festes infantils a Mallorca .

Animadors infantils professionals

Totes les nostres animadors infantils professionals a Mallorca amb nostres activitats s’adapten a les diferents edats. Es poden realitzar amb les disfresses elegides i nosaltres portem tot el material necessari. Destaquem del resta de les empreses perquè:

 1. Som una empresa establerta
 2. Totes les animacions estan cobertes pel nostre segur de responsabilitat civil
 3. Oferim un servei de qualitat en tot moment
 4. El nostre tracte es personalitzat i l’atenem de seguida
 5. No fallem, disposem d’animadors en reserva per qualsevol imprevist
 6. Els nostres animadors són professionals amb experiència
 7. Utilitzem materials de qualitat i molt variats
 8. Pot elegir disfressa de l’animador
 9. Tenim animadors amb diferents perfils, per enviar el més adequat a cada festa

L’animació infantil és un sector molt poc professionalitzat, es tracte de la il·lusió dels més petits de la casa, no s’arrisqui i contracta el nostres servei professional.

Animadors infantils a Mallorca

Animació de festes infantils a Mallorca a domicili que poden gaudir en festes infantils, comunions, bodes, aniversaris i en tot tipus d’esdeveniments per infants.


Ver más Información

¿Que dicen de nosotros nuestros clientes?

 • «Buenos dias soy Sandra Díez, quiero agradeceros la atención y el buen trabajo de Beatriz. Mi hija y los invitados quedaron encantados. Nos volveremos a ver seguramente…. Un saludo y de nuevo mil gracias»
  emullins.jpg
  Sandra Díez
  Mamá feliz
 • «La fiesta fue genial, Maria encantadora consiguió hechizar a los peques que se lo pasaron super bien. Nos quedamos todos muy contentos, pequeñines y mayores. Muchas gracias de nuevo y hasta la próxima! «

  rishaevans.jpg
  Sabina Giovannini
  Clienta Satisfecha
 • «Sólo quería felicitaros por el buen rato que pasamos en el cumpleaños de mi hijo. Begoña y Marta estuvieron geniales. Hicieron reír y disfrutar a los niños maravillosamente y estuvieron siempre muy atentas con tod@s. Enhorabuena y muchas gracias»
  steven-luevano.jpg
  Fernando de la Mano Iglesias
  Papá Satisfecho
 • «Sólo quería daros las gracias porque el sábado vino Tania a la celebración del cumpleaños de mis hijos (3 y 5 años) y creemos que hizo un trabajo fantástico. Los niños estaban encantados con ella y la parte de los cuentos les fascinó. Todos los padres comentaron el buen trabajo de Tania, así que estoy segura de que alguno os llamará en el futuro y nosotros repetiremos.»
  kateharris.jpg
  Beatriz Apelli
  ¡Mamá feliz!

Contáctanos para un presupuesto gratuito

  Nombre y teléfono*

  E-mail*

  Fecha*

  Nº de niños y edades*

  Ciudad / Población*

  Mensaje

  He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

  CAPTCHA ImageChange Image